Hírek - IKT hírek röviden

D-Link Wireless AC1750 router teszt

A D-Link Wireless AC1750 Kétsávos Gigabit Cloud Router (DIR-868L) a SmallNetBuilder átfogó piaci tesztjén a legjobb összesített értékelést kapta kilenc gyártó tíz terméke közül a ma kapható legfelső, AC1750-es router kategóriában.

A SmallNetBuilder átfogó, elfogulatlan és hiteles beszámolókat és teszt riportokat készít különböző hálózati termékekről.


D-Link Wireless AC1750 router teszt

A ma a Wi-Fi technológia csúcsát jelentő Wireless AC1750 kategóriában a hazai piacon is meghatározó gyártók (Linksys, TP-Link, Netgear, Asus, Tp-Link) zászlóshajóit tesztelték. A D-Link DIR-868L nemcsak részeredményekben bizonyult elsőnek, hanem a routing átviteli sebesség és a vezeték nélküli sebesség mellett összességében is a legmagasabb pontszámot kapta.

A teszt összesített eredményei ezen az oldalon érhetők el. A legújabb kétsávos Wireless AC technológia összesen akár 1,75Gbps vezeték nélküli adatátvitelre is képes – ez a négyszerese a jelenlegi Wireless N routerek sebességének.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: