Hírek - IKT hírek röviden

A Nokia nem engedi kihallni a butatelefonokat

Prémium minőségben készül a finn gyártó legújabb butamobilja, alumíniumból lesz, és jó minőségű kamerát is szerelnek bele.

Az ősszel érkező Nokia 515 gyakorlatilag butatelefonnak számít, mivel nem érintésérzékeny, hanem hagyományos képernyője és hagyományos billentyűzete van, a háza pedig alumíniumból készül.

A Nokia nem engedi kihallni a butatelefonokat

Ettől függetlenül a Symbian Series 40 operációs rendszer alá elérhetők a Facebook vagy a Gmail, a telefon azonban wifit nem, csak HSPA adatátvitelt támogat. Az 515-öst 320x240 pixel felbontású, 2,4 colos képernyővel szerelik fel, amelyet erős Gorilla-üveg véd a sérülésektől.

A telefon microSIM kártyával használható, és két előfizetést kezelni tudó verzió is készül belőle, de mindkét típus támogatni fogja a HD-hanghívást is. A Nokia ígérete szerint kimagasló akkumulátoros üzemideje van, maximális rendelkezésre állása akár 33 nap is lehet, bár ezt csak akkor tudja elérni, ha nem beszélnek rajta.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.origo.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: