Hírek - IKT hírek röviden

versenyautó kormánnyal jön az Xbox 1

A Microsoft május végén lebbentette fel a fátylat a mára már igen elavult Xbox 360 sokak által várva várt utódjáról, a nemes egyszerűséggel csak xBox 1 névre keresztelt játékgépről.

Az azóta eltelt hónapokban egyre több információt tudtunk meg magáról a konzolról és a rá érkező első játékokról, és szépen lassan az első xBox 1 kiegészítőkről is lehull a lepel.

versenyautó kormánnyal jön az Xbox 1

Ezúttal a Thrustmaster hallatott magáról, mely gyártó végre elhintett néhány információmorzsát az érkezőben lévő xBox 1 kormányáról. A Thrustmaster TX Wheel for xBox 1 nevet kapott újdonság pontosan ugyanúgy néz ki, mint egy Ferrari 458 Italia kormánya, csak éppen 30 százalékkal kisebb annál.

A technikai részletekről egyelőre nem sokat tudni, mindenesetre több mint valószínű, hogy Force Feedback motor helyet kap a készülékben, melynek remek hasznát vehetjük majd az ugyancsak érkezőben lévő Forza Motorsport 5-ben. Az xBox 1 nemzetközi forgalmazása a tervek szerint idén novemberben fog megkezdődni - az újgenerációs Kinect szenzorral felvértezett, jelenleg előrendelhető státuszú készülék hivatalos listaára Európában 499 euró, vagyis mintegy 155 ezer forint.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: