IKT műhely - Facebook

képes ételrendelő indult Budapesten

Elindult a Zmenu net, vizuális ételrendelő start-up Budapesten azzal a céllal, hogy gasztronómiai forradalmat indítson el a házhozszállítás területén.

Elindult a Zmenu net (http://zmenu net) vizuális ételrendelő start-up Budapesten azzal a céllal, hogy gasztronómiai forradalmat indítson el a házhozszállítás területén.

képes ételrendelő indult Budapesten

A weboldal étterem-listák helyett a nyitólapon rögtön a címünkre rendelhető  ételeket  jeleníti meg valamennyi étterem kínálatából, ráadásul kizárólag  fényképpel  ellátva. Így a böngészés vizuális élménnyé, a választás pedig tudatosabbá és minőség-központúbbá válik.

A Zmenu net a gasztro-kultúra mellett a többi kulturális területet is igyekszik felkarolni. A vizuális ételrendelő portál főtámogatóként kívánja minél szélesebb közönséggel megismertetni Richard Linklater kultikus romantikus mozifilm-trilógiájának befejező,  Mielőtt éjfélt üt az óra  című részét, ráadásul a film valamennyi nézője számára 8000 Ft értékű egésznapos fotótanfolyamot biztosít ingyenesen. A lehetőség itt vehető igénybe!

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: