Közösség - Események

SAP fórum Siófokon

Siófoki konferenciáján az SAP Hungary közel 60 szekcióelőadásban vonultatja fel megoldásait, amelyekkel válasz adható az aktuális trendek üzletviteli kihívásaira.

Az üzleti intelligenciával foglalkozó előadásokon az önkiszolgáló BI, a felhő alapú riportolás és a prediktív analitika témája fog dominálni. Lesz Business One workshop is, ahol az újdonságok között a vállalatcsoportok kezelésének technikáit ismerheti meg a közönség.

SAP fórum Siófokon

A rendezvényen debütál az Insurance Analyser megoldás, mely vertikálisan integrált, kalkulációs- és jelentéskészítő platformot ad a biztosítóknak különböző pénzügyi és kockázatkezelési szcenáriókhoz. Bemutatásra kerül többek közt az SAP integrált, környezetvédelmi termékdíj számító megoldása, valamint egy új oktatási szoftver, a Workforce Performance Builder is.

Adatbázisok kapcsán egyaránt szó lesz a Sybase ASE megoldásról, milyen előnyökkel jár, ha az SAP rendszert erre integrálják. Itt a BOLS vodka gyártója, forgalmazójának képviselője fog tapasztalatairól beszélni. A prezentációk nagy részét ugyanis a különböző SAP rendszereket használó vállalatok képviselői fogják tartani, akik saját tapasztalataikról, eredményeikről számolnak be.

Tovább a teljes cikkhez >>> computerworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: