Hírek - IKT hírek röviden

Már működik a MOL Mobile

Az ország 333 benzinkútján vásárolható SIM és telefon a cégtől.

Múlt csütörtöki sajtóértesüléseknek megfelelően hétfőn elindult hazánk legújabb pszeudo-mobilszolgáltatója, a MOL mobile.

 

A technikailag T-Mobile hálózatán üzemelő, kizárólag feltöltőkártyás szolgáltatás jelenleg az olajipari vállalat 333 benzinkútján (lista) vásárolható meg. A készülékkínálatot három alap- és egy okostelefon képezi, mindegyik Samsung gyártmányú.

A MOL mobile egyetlen tarifacsomagot kínál, a percdíj és SMS ára alapvetően egyaránt 40 forint, ám ez Multipontok felhasználásával és nagyobb összegek egyenlegre feltöltésével 28 forintig tornászható le. Természetesen adatforgalmat is kínál a vállalat: a 10 megabájtos NapiNet 195 forintba kerül (ezt a megrendelés napján 23:59-ig lehet nagy nehezen elhasználni), a 990 forintos Instant Web Mini 30 napig 100 megabájtot és 10 SMS-t tartalmaz, míg a szintén 30 napos Instant Net Maxi 1990 forintért 500 megabájt forgalmat és 50 SMS-t kínál.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: