IKT műhely - Twitter

Tweetek törlése egyszerűen és automatikusan

Íme két kevésbé ismert twitteres eszköz, amelyek automatikusan törlik bizonyos tweetjeinket.

Pierre Legrain - aki a LinkedIn profilja szerint korábban a Twitternél volt fejlesztő - egy olyan szolgáltatást készített, amivel lejárati időt adhatunk tweetjeinknek.

Tweetek törlése egyszerűen és automatikusan

A Twitterspirit működése rémesen egyszerű: miután aktiváltuk a alkalmazást, hashtagekben megadhatjuk, mennyi ideig legyen publikus a kiírásunk, - értelemszerűen #3m, #2h, #1d szisztémát követik a parancsok is - azt követően pedig automatikusan megsemmisíti magát. Természetesen nincs új a nap alatt, az Efemr ugyanezt kínálja, de csak a saját felületükről ingyenes, ha valamilyen klienst használunk, akkor már fizetős a szolgáltatás.

Földi halandó" felhasználóként nagy valószínűséggel nem túl kihasználható ez a funkció, de a social media menedzsereknek annál hasznosabb lehet. Ha például egy rövid lejáratú akciót hirdetünk, akkor a félreértések elkerülése érdekében beállíthatjuk, hogy csak addig éljen a tweet, amíg maga az akció is.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: