Hírek - IKT hírek röviden

Mennyibe kerül a Samsung Galaxy Gear okosóra?

Önmagában nem használható telefonálásra, de egy mobil hasznos kiegészítője lehet a régóta pletykált okosóra, amit szerdán jelentett be a Samsung a berlini IFA szakkiállításon.

A Galaxy Gear névre keresztelt okosóra - a korábban kiszivárgottaknak csak részben megfelelően - 1,63 colos, 320x320 pixeles AMOLED kijelzőt, 800 MHz-es processzort, 2 megapixeles kamerát, valamint Android 4.3 operációs rendszert kapott.

 

Mennyibe kerül a Samsung Galaxy Gear okosóra?

A telefonokkal Bluetooth-on át kapcsolatot tartó óra mérsékelten működik együtt a telefonokkal. A Samsung bejelentése szerint a Galaxy S III és S4, valamint a Note II is hamarosan megkapja az ehhez szükséges szoftverfrissítéseket.

Reméljük, hogy nem ugyanaz fog majd történni velük, mint az idei telekomos ügyben, ha ugyanis valamelyik szolgáltató csak több hónap után frissíti be a hozzá tartozó telefonokat, akkor addig az okosórát is hiába próbálják használni az érintett mobilok tulajdonosai.) A még szeptemberben megjelenő Note 3 természetesen már kezdetektől támogatja majd a kiegészítő használatát. A Galaxy Gear szeptember 25-én jelenik meg világszerte, a szegmensben kifejezetten magas, 299 dolláros áron.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: