Hírek - IKT hírek röviden

Elképesztő az új ASUS Zenbook ultrabook

Az IFA kiállítás sajtótájékoztatója előtt egy új videót tett közzé az ASUS, melynek "sztárja" a júniusi Computexen már beharangozott csúcs-laptop, a Zenbook Infinity.

A név némelyest változott, a csúcs-faktor viszont aligha.

Az előzetes alapján tesztlaborunk alig várja, hogy belibegjen hozzánk is a legújabb ASUS Ultrabook, amely a korábbi elnevezés helyett végül a kissé kevéssé fellengzős Zenbook UX301 nevet kapta. A videón is megmutatott új Zenbook kijelzője 13,3 hüvelykes képátlójú, és a MacBookok Retina technológiája után eredve kifejezetten szép felbontással, jelesül 2560x1440 képponttal büszkélkedhet.

Természetesen multitouch panelről van szó, amelyet Gorilla Glass 3 borítás véd a környezet (és a túl vehemens felhasználók) által okozott károktól. A Zenbook UX301 összecsukva is mindössze 15,5 milliméter "vastag", de a pengevékony gépházba így is befért egy Haswell Core i7 processzor, 802.11 a/c szabványú WiFi, valamint az ASUS SonicMaster audió rendszere.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: