Közösség - Események

Meghívó a 14. ingyenes Microsoft Nyári TanártovábbképzésreMeghívó a 14. ingyenes Microsoft Nyári Tanártovábbképzésre

Idén 14. alkalommal rendezik meg az ingyenes Microsoft Nyári Tanártovábbképzést a közoktatás legnagyobb informatikai eseményét melynek célja, hogy az érettségire és az OKJ vizsgákra felkészítő pedagógusok munkáját segítsék.

Meghívó a 14. ingyenes Microsoft Nyári TanártovábbképzésreHelyszín: Eötvös Lóránd Tudományegyetem, Gólyavár épülete, 1088 Budapest Múzeum krt 6-8.

Térkép a helyszínről: http://btk.elte.hu/campusmap.aspx

Időpont: 2010. augusztus 17-18., illetve 19. az akkreditált résztvevőknek

Regisztráció: www.microsoft.hu/ttk2010

A mai felgyorsult világban, a piac naprakész tudást vár el az iskolából kikerülő diákoktól. Ezért a konferencia egyik célja, a legfrissebb trendek és technológiai újdonságok bemutatása. A másik fő témakör természetesen idén is az érettségi kérdésköre lesz.

A továbbképzés két szekcióban zajlik majd. A szakképzési szekció az informatikai OKJ képzéshez nyújt segítséget míg a közismereti szekción az informatika érettségivel kapcsolatos témák lesznek hallhatók. Az idei év bővelkedik az új technológiákban, ezért a fentieken túl szó lesz többek között a Windows 7-ről, az Office 2010-ről, a Sharepoint 2010-ről, a Visual Studio 2010-ről, a Silverlight4-ről, és a jövő informatikai környezetéről a „cloud computing"-ról.

Bemutatják, hová tartanak a Windows Live szolgáltatások, beszélnek majd a jövő iskolájáról, és nem utolsó sorban a biztonság kérdésével is foglalkoznak otthoni és iskolai környezetekben. A laborgyakorlatok során mód lesz az előadásokon hallottak kipróbálására.

A képzés, mint eddig minden évben díjmentes. Tavalyihoz hasonlóan, az akkreditációs képzést augusztus 19-én a csepeli Jedlik Ányos Gimnáziumban tarják (1212 Budapest, Táncsics Mihály utca 92.). Amennyiben szeretnék elszámolni a 30 kreditórát, 7 ezer Ft-os akkreditációs díjat kell fizetni, mely magában foglalja a helyszínen biztosított szakkönyv, illetve a 2010. augusztus 19-i laborgyakorlatok díját is. Ennek részleteiről a regisztrációs oldalon olvashatnak további információkat.

A tavalyi előadások anyagai megtalálhatók az alábbi címen:
http://www.microsoft.com/hun/ttk/2009.mspx

A cikk teljes terjedelemben itt olvasható itn.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: