IKT műhely - Netbiztonság

WAF - Valós idejű védelem számítógépre

Az Inuitive Website Flow Detector egy olyan kifinomult technológia, mely valós időben, automatikusan felismeri és betartatja a weboldalak egyedi felhasználási irányelveit.

Valós időben működik, a weboldalakon történő módosításokat automatikusan felismeri, így nincs szükség hosszadalmas folyamatokra.

WAF - Valós idejű védelem számítógépre

A valós időben történő beazonosítás miatt jelentősen csökken a hálózat biztonsági eszközök beállítására és adminisztrációjára fordított idő. A Cyberoam Web Application Firewall (WAF) modulja a pozitív védelmi modell alapján a saját Intuitve Website Flow Detectorát használva, intelligens módon "tanulja meg" a webes alkalmazások legitim viselkedését.

Az Internet felől érkező web alkalmazás kéréseket a WAF átvizsgálja és az ártalmat lan kéréseket továbbítja a back-end kiszolgáló szerverek felé, az ártalmasakat pedig blokkolja. Például ha egy HTML formátum ú szöveges mező t kitöltünk , és visszaküldjük a szerverre (és nem felel meg bizonyos szabványoknak) , akkor a Cyberoam WAF leblokkolja, mivel megsértette a legális irányelveket.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: