Hírek - IKT hírek röviden

élőben méd jobb a Samsung okosóra

Ne fogja más a tollat, amikor életed sztoriját írod – ezzel a mélyenszántó gondolattal indította el a Samsung az IFA 2013 kütyükiállítást, a nulladik nap nagy bejelentése ugyanis a Galaxy Note 3 okostelefon és a Note 10.1 tablet idei változatának bejelentése volt.

 

Ezeknek az eszközöknek a kijelzőjére műanyag tollal tudunk írni és rajzolni. De nem a Note-sorozat új tagjai voltak a legjobban várt újdonságok, hanem a Galaxy Gear okosóra, ami sokkal jobban néz ki, mint amit a kiszivárgott képeken láttunk. A Galaxy Gear önmagában nem jó semmire, a Samsung vezetői is többször elmondták, hogy ezt kiegészítőnek szánják a legdrágább mobiljaikhoz.

Kérdéses, hogy mennyien lesznek vevők rá, mert a szeptemberben megjelenő eszköz annyiba kerül, mint egy középkategóriás okostelefon, és a hardvere is nagyon hasonló: Android fut rajta, processzora 800 megahertzes, és appokat telepíthetünk rá. Persze nem a számítási teljesítménye miatt tetszett meg a Samsung karórája, hanem mert nagyon jól néz ki. Többféle színben kapható, jó a formája.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: