IKT műhely - Facebook

Exkluzív okostelefon hátlap Nanushka dizájnnal

A világszerte ismert hazai divatmárka, a Nanushka újabb okot adott arra, hogy büszkék legyünk rá: a Samsung számára tervezett exkluzív okostelefon hátlapot.

Ráadásul hamarosan bárki elkészítheti Facebookon saját egyedi hátlapját!

Exkluzív okostelefon hátlap Nanushka dizájnnal

Az okostelefon ma már olyan mindennapi használati eszköz, ami sokat elárul tulajdonosáról: drága, szép vagy éppen kopottas, mintás vagy elegánsan egyszínű, tokban tartott vagy hátlapba bújtatott. Nemrég a Samsung felkérte Sándor Szandrát, a Nanushka tervezőjét egy egyedi, stílusos hátlap megálmodására.

Néhány nappal ezelőtt pedig már az együttműködés eredményét is megcsodálhatták a hazai vásárlók. A tervezőt az idén nyári kollekciója megalkotásakor a „Világszép nádszál kisasszony” népmese világa inspirálta, és ennek hangulata jön vissza a „Nanushka for Samsung” hátlapokon is. Azoknak sem kell csüggediük, akik másra vágynának, mert szeptember közepétől a Samsung elindítja Design Studio elnevezésű Facebook alkalmazását.

Tovább a teljes cikkhez >>> socialtimes.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: