Hírek - IKT hírek röviden

Házimozi a fejünkön, avagy hogy fér be a nappaliba a 19 méteres mozivászon

Volt amikor a piaci résztvevők nagy reményeket fűztek a különféle videoszemüvegekhez, de be kell látnia mindenkinek, hogy ezek egyelőre még nem igazán tudták megingatni a projektorok és a televíziók pozícióit.

Ennek ellenére a gyártók egy része kitartóan próbálkozik, remélve, hogy egyszer végre összejön az áttörés.

Házimozi a fejünkön, avagy hogy fér be a nappaliba a 19 méteres mozivászon

Közéjük tartozik a Sony is, amely cég már a harmadik generációs ilyen készülékét küldi karácsony előtt a boltokba. A HMZ-T3W típusjelzésű modell csupán 250 grammot nyom és két darab 1280x720 képpontos maximális felbontást produkáló OLED kijelző került bele.

A sztereó 3D-s tartalmak megjelenítését is támogató szemüveg használat közben állítólag olyan hatást kelt, mintha húsz méteres távolságból nézne az ember egy 19 méteres mozivásznat. A modellbe négy előre programozott képi profil került, ám ha a felhasználó ezekkel nem elégedett, akkor a saját igényeihez igazíthatja a képarányt, az élességet, a kontrasztot, valamint a fényerőt.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: