Hírek - IKT hírek röviden

Zenészek szerint is stúdió minőségű a két új Sony fejhallgató

Két új fejhallgató, az összacsukható MDR-10RC, valamint a vezeték nélküli MDR-10RBT a Sony-standok sztárja.

A japán gyártó ráadásul megtette, amit sok audiofil már jó ideje szorgalmaz: olyan felhasználókat kértek fel a tervezés során, akiknek valóban fontos a minőségi hangzás: zenészeket.

Zenészek szerint is stúdió minőségű a két új Sony fejhallgató

A Sony mérnökei a The Script zenekar tagjainak segítségét kérték az új fejhallgatók kialakításához, a cél az volt, hogy a "tömegek" számára is elérhető, mégis stúdió-minőségű audio-élményt biztosítsanak az új eszközök. Az MDR-10RC inkább a hordozhatóságot tartja előtérben, az összecsukható eszköz könnyű és kompakt, míg az MDR-10RBT legfontosabb jellemzője a tökéletes szigetelés, amely kizárja a külvilágot, így a zenehallgatást semmi nem zavarhatja.

A Sony újratervezte a szub-basszus hangtartományért felelős kialakítást, leginkább a szellőzőnyílások segítségével, amelyek a lehető legjobban segítik a hangszóró-membránok mozgását. Persze a külső sem elhanyagolható, az MDR-10RC a fekete, fehér és piros színekben is elérhető.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: