IKT műhely - IKT az osztályomban

Rollip - Ingyenes online fotószerkesztő

Különleges effektek, színek, keretek, feliratok – sok-sok mindent kínál egy Chrome-bővítmény, illetve a hozzá kapcsolódó weboldal.

Ha szeretnénk csillogó-villogó fényekkel, szívecskékkel, különleges árnyékolással feldobni a képeinket, érdemes a Chrome böngésző mellé telepíteni a Rollip nevű bővítményt.

 

Rollip - Ingyenes online fotószerkesztő

Mivel azonban egy weboldalról van szó, akár közvetlenül is felkereshetjük a site-ot, azonban egyszerűbb mindez a böngészőből, az Új lap melletti oldalról. Első lépésben fel kell töltenünk a választott fényképet, majd tallózhatunk a Szűrők (Filters) között – kis nézőképek segítenek az eligazodásban.

Ha a Textre kattintunk – különféle betűtípusok és -színek közül válogatva – a képaláírásokat adhatunk a fényképhez, és persze kereteket is adhatunk hozzá. Ha úgy gondoljunk, hogy elkészültünk, akkor a Share gombra kattintva egyszerűen feltölthetjük a fotót a Facebookra vagy a Twitterre, illetve elküldhetjük a linkjét az ismerőseinknek.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: