Hírek - IKT hírek röviden

A Nikon két új fotómasinája

A Nikon két fényképezőgépet is bejelentett ma, az egyik a cég hagyományait követő gép, a másik azonban teljesen kilóg a sorból, egy aprócska, hitelkárya méretű fényképezőgépről van szó.

A nagy teljesítményű és Nikon Coolpix P7800 nagy fényerejű, 28–200 milliméter f/2,0–4,0 zoom NIKKOR objektívvel, beépített elektronikus keresővel és nagyméretű, hátsó megvilágítású, 12 megapixeles CMOS képérzékelővel rendelkezik.

A Nikon két új fotómasinája

Nagy fényerejű és felbontású, 7,1-szeres zoom NIKKOR objektívjében 2 ED üveg objektívelem is található, hétlamellás írisze pedig jobban elmosott hátteret és szuper élességet kínál. Akár 8 kép/másodperc sebességű sorozatfelvételre képes és 1080p videókat készít (25 vagy 30 kép/mp).

A Coolpix S02 egy apró fényképezőgép, hosszra kisebb egy hitelkártyánál, persze ez nem igaz a vastagságára, de így is a legkisebbek közül van. A 13 megapixeles CMOS-érzékelő, a 7,3 gigabájtos os belső memória és a háromszoros optikai zoom nem emeli a csúcsgépek közé, de egy teljes értékű kompakt gépnek megfelelő minőséget ad.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: