Hírek - IKT hírek röviden

felhőalapú szolgáltatóknak mutatott be újdonságokat az Intel

Az Intel bemutatta az adatközpontokhoz kifejlesztett termékeit, valamint azon felhőalapú szolgáltatóknak szánt technológiáinak legújabb választékát, akik nagyobb hatékonyságot és rugalmasságot szeretnének biztosítani az infrastruktúrájuk számára, és meg kívánnak felelni az új szolgáltatásokkal és a jövőbeli innovációval szemben támasztott egyre növekvő igényeknek.

felhőalapú szolgáltatóknak mutatott be újdonságokat az Intel

A szerverek, a hálózatok és az adattárolásnál alkalmazott infrastruktúrák fejlődése abba az irányba mutat, hogy ezek egyre jobban alkalmazhatók az alacsonyabb igénybevétellel járó különböző rendszerekhez. Mindennek eredménye a mikro-szerverek, a „cold srorage” szerverek és az alapszintű hálózati szegmens megjelenése lett.

A meghatározott igénybevételhez optimalizált technológiák révén az Intel támogatja a felhőalapú szolgáltatókat abban, hogy jelentősen növelni tudják a kihasználtságot, csökkenthessék a költségeket, valamint, hogy magas-fokú felhasználói élményt biztosíthassanak vásárlóik és a vállalati szegmens számára. Az új csomagban megtalálható a második generációs 64-bites, a mikro-szerverekhez, az („Avoton” kódnevű) „cold storage” platformokhoz és a („Rangeley” kódnevű) alapszintű hálózati platformokhoz tervezett Intel Atom C2000 SoC („system-on-chip” = rendszer egy lapkán) termékcsalád.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: