Közösség - Események

Hekker konferencia Budapesten

Idén, immár 10. alkalommal rendezik meg a Hacktivity Konferenciát Budapesten, amely jelenleg  Kelet-Közép-Európa legnagyobb független IT Biztonsági Fesztiválja.

Több mint 1200 hacker lesz jelen a világ minden tájáról október 11-12. között a fővárosban.

Hekker konferencia Budapesten

E lőadások párhuzamosan két szekcióban, interaktív kiscsoportos workshopok, új, termékdemonstrációs szekció, hardver hacking, lockpicking, live show-k, 24 órán át tartó hackerverseny, igazi fesztiválhangulat és jubileumi esti party  – k örülbelül így lehetne összefoglalni a 10. Hacktivity-t, amelynek teljes programja már megtalálható a konferencia hivatalos weboldalán. A program előadóinak – ahogy a világ nagy IT-biztonsági konferenciáin is szokás – pályázniuk kellett; a Hacktivity-n előadni ugyanis, szakmailag igazán rangos elismerésnek számít.

A kétfordulós Call for Paper-re több mint 50 magyar és külföldi előadó jelentkezése érkezett be a szervezőkhöz három formában: hagyományos előadás, hello workshop, termékdemó. Mindezeket megelőzően a konferenciát két IT-biztonsági „sztár” nyitja meg.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: