Hírek - IKT hírek röviden

többféle billentyűzete is lesz a Surface Pro-nak

Harmadik típusú billentyűzetet is elérhetővé tesz a Microsoft a Surface tabletek következő generációjának piacra dobása után - állítják egybehangzó források.

A Power Cover névre keresztelt kiegészítő billentyűzetet kombinál akkuval, a tablet tömegét fél kilóval, az akkus üzemidőt pedig "jelentősen" megnöveli majd.

többféle billentyűzete is lesz a Surface Pro-nak

A gyártó jelenleg kétféle billentyűzet-kiegészítőt kínál a Surface-hez, a fizikai billentyűzetet tartalmazó Type Cover és az érintős Touch Cover formájában, mindkettő kizárólag beviteli eszközként funkcionál. A fizikai kialakítását tekintve a Power Cover a Type Coverre épül, vagyis valódi bllentyűzet, fizikai gombokkal és touchpaddal, és nem pedig a vékonyabb Touch Cover érintőgombos kialakítását használja.

Paul Thurrott adatai szerint a kiegészítő mintegy 520 grammos lesz, szemben a Type cover 250 grammos tömegével, tehát nagyjából negyedkilós tápegységet tartalmaz majd. A billentyűzet vastagsága is jelentősen megnő, a Type Cover 5,3 milliméteres vastagságához képest 9,75 milliméterre.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: