Hírek - IKT hírek röviden

Új funkciók az Amazon új Kindle Paperwhite e-könyv-olvasóban

Szeptember végétől kapható az új Kindle Paperwhite.

Az Amazon e-book olvasója külsőre nem sokat változott, viszont új, egyenletesebb háttérvilágítást kapott, és az előző generáció 800 megahertzes processzorát is 1 gigahertzes Freescale lapkára cserélték, ami szemmel látható javulást eredményez a válaszidő terén.

Új funkciók az Amazon új Kindle Paperwhite e-könyv-olvasóban

Az üzemidő nem változott, a készüléket a gyártó szerint elég nyolc hétente töltőre tenni. Az új Paperwhite Wi-Fi csatlakozási lehetőséggel érkezik, és jóval nagyobb hangsúlyt fektet az Amazon márkanévre, az ugyanis testes betűkkel található meg a hátoldalán. A legkomolyabb fejlődés a szoftverben látható, az új Kindle már a sorok között elhelyezett lábjegyzetekkel is megbirkózik.

Korábban a megjegyzésekre bökve az olvasó új oldalon találta magát, most viszont azok ablakban ugranak fel az eredeti szöveg fölött, ami nagy könnyebbséget jelenthet a hasonló kiegészítésekkel teletűzdelt szakkönyvek olvasása során, mivel nem navigál el folyamatosan az írástól. Egyes szavak alapján keresni is könnyebb lett, azokat kiválasztva immár nem csak a szótár, X-ray és a Wikipedia opciókat tartalmazó ablak jelenik meg, hanem a Vocabulary Builder funkció el is tárolja a keresést.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: