Hírek - IKT hírek röviden

Legyőzte a 4K a 3D-t?

A tévégyártók gyorsan eltemették a 3D technológiát.

Továbbra is ott lesz a készülékekben a térhatású megjelenítés, mert a vállalatok nem hagyják veszni a fejlesztésbe belepumpált sok tízmilliárd dollárt, de a 3D a leírás apró betűs részébe került át.

Legyőzte a 4K a 3D-t?

Persze az LG még tartja a frontot, csarnokában egy egész falat beborítottak 3D-panelekkel, de már nagyon kevés látogató orrán pihent 3D-szemüveg, amit a bejáratnál lehet felkapni. Úgy tűnik, az emberek jobban szeretnek fedetlen szemekkel tévézni. Az LG kitartásának biztosan lesz eredménye, és ha ilyen lendülettel viszi tovább a témát, akkor készülnek majd szemüvegmentes 3D tévék is. Aki menő akar lenni, annak most a 4K, OLED és TV rövidítéseket kell tetszőleges sorrendben benyögnie a bolti eladónál, de ha véletlenül egy lottó négyesnek megfelelő összeget költene el a készülékre, fűzze hozzá még azt is, hogy hajlított legyen a kijelző.

Hogy mi értelme van, arra nem jöttünk rá, de az LG készüléke is beszarás jól néz ki. A dél-koreai cég még csak bemutatóra szánta a 77 hüvelykes tévét, de a korábban bemutatott 55 hüvelykes modell 3,5 millió forintos ára alapján sejthető, hogy ez is brutálisan drága lesz. A Panasonic nem annyira a dizájnt erőltette, hanem inkább a technológiára koncentrált.

Tovább a teljes cikkhez >>> index.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: