Hírek - IKT hírek röviden

Hogyan segíthet a Microsoft Surface a sportban?

Most vagy az van, hogy a Microsoft megpróbál mindent bevetni a Surface eladási adatainak javítására, vagy valóban érdekli az NFL játékosok egészsége.

Nem kérdés, hogy az NFL-ben kőkemény figurák csapnak össze egymással, akik néha egy-egy találkozásnál és esésnél úgy hajlanak, mintha nem is lenne bennük csont.

Hogyan segíthet a Microsoft Surface a sportban?

Nem csoda hát, hogy időnként előfordulnak sérülések, sőt, extrém esetben az addig ünnepelt sportolóból hirtelen egy nyáladzó, élete végéig pelenkázásra szoruló roncs válik. A gizmag felteszi a kérdést, hogy vajon segíthet-e a technológia abban, hogy mindez ne így érjen véget és esetleg a teljes fordulaton dolgozó sportolói szervezetet meg lehessen kímélni egy olyan traumától, ami véget vet a karrierjének.

Természetesen az egyenletben ott vannak a szponzorok és a menedzserek is, akiknek sokszor egy játékos nem más, mint puszta statisztika, aki miatt a chipset zabáló néző leül a tévé elé, vagy a sörvedelő rajongó kimegy a stadionba. Most, hogy sikerült két durva sztereotípiát is begyömöszölni egy mondatba, lássuk, hogy miként keveredik ide a Microsoft és a visszafogott sikert aratott Surface Pro.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: