Hírek - IKT hírek röviden

Robotporszívók tánca - ilyet még nem látott

IFA-s kirándulásunk egyik nehéz napjának végén az LG pavilonjában jártunk, amikor is a cég egyik marketingvezetője mikrofont ragadott és bejelentette, hogy rögvest olyan zenés táncbemutatóhoz lesz szerencsénk, amilyet még sohasem láttunk.

És igaza is lett!

A gyors bejelentést követően újságíró kollégáinkkal együtt mind úgy gondoltuk, hogy egész biztosan egy lengén öltözött hölgyemények által előadott produkcióhoz lesz szerencsénk, azonban végülis nagyon más mutatványt kaptunk. A színpadot ugyanis nem lányok, hanem a dél-koreai gyártó újgenerációs robotporszívói árasztották el és a bömbölő zenére táncoltak, pörögtek és villogtak.

Az LG programozói nagyon korrekt munkát végeztek, ugyanis a 799 dolláros listaárú és többek közt fotografikus memóriával is rendelkező Hom-Bot Square porszívók hibátlanul és abszolút ritmusra tették a dolgukat.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: