Hírek - IKT hírek röviden

Gyerekbiztos számítógép ingyenes program

Nem lehet elég korán elkezdeni az ismerkedést a számítógéppel, és az alábbi alkalmazásnak köszönhetően bátran odaengedhetjük a kicsit a klaviatúrához.

A kisgyerekek roppant érdeklődőek, és persze hogy ők is szeretnék mozgatni az egeret, ütögetni a billentyűket, hiszen anyu és apu is ezt csinálja.

Gyerekbiztos számítógép ingyenes program

Sajnos gyakran kikapnak ilyenkor, mert akaratlanul is belerondítanak valamilyen fontos munkába. Ha viszont telepítjük a gépünkre a BabySmash!

Az ingyenes program innen tölthető le, és a telepítése, majd az indítása után hirtelen fehérre vált a képernyőnk. Ekkor már odaülhet a gyerek a gép elé, és ha az egeret mozgatja, akkor különféle vicces hangok kíséretében színes körök jelennek meg a képernyőn, ha pedig leüti valamelyik billentyűt, akkor megjelenik nagyban a rajta lévő betű, sőt a program még ki is mondja a betűhöz kapcsolódó hangot.

Tovább a teljes cikkhez >>> hvg.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: