Hírek - IKT hírek röviden

Galaxy Tab 3 - okos tablet gumitokban

A Samsung csupán két dolgot változtatott meg a Tab 7-en, hogy a gyerekek számára is ideális tablet születhessen.

Adjunk bármilyen okostelefont vagy táblagépet akár csak egy kétéves gyermek kezébe, és pillanatok alatt rájön, hogyan kell bekapcsolni, a kezdőképernyőt feloldani és programokat elindítani (vagy legalábbis mindent a lehető legrövidebb idő alatt elnyomkodni, elállítani); a legrosszabb eset az, hogy mindezt egyszer meg kell neki mutatni. Azt viszont mindenképpen el kell fogadnunk, hogy a most felnövő generáció számára az érintőképernyős eszközök, köztük a táblagépek kezelése teljesen természetesen lesz.

Galaxy Tab 3 - okos tablet gumitokban

A kisemberek oldaláról a nyitottság és a kíváncsiság mindenképpen megvan, és szerintünk egyáltalán nem baj, ha már az egészen picik is ismerkednek a technológiával. Persze egy olyan eszköznek, amit a kicsik kezébe adunk, néhány extra követelménynek nem árt megfelelnie, például jól jön a strapabíró tokozás és a speciális szoftver.

Ha röviden akarnánk jellemezni a Galaxy Tab 3 Kids változatát, akkor ezt mondanánk: a Samsung fogott egy Galaxy Tab 7-et, adott neki egy gumitokot és megtanította pár trükkre a szoftverét. Ami fontos, az az, hogy bár játéknak tűnik, a tablet valójában egy teljesen elfogadható képességekkel bíró modell, 7 colos, 1024×600 pixeles kijelzővel, kétmagos, 1,2 GHz-es rendszerchippel, 1 GB memóriával, 8 GB-os háttértárral, 3,2 MP-es hátsó és HD előlapi kamerával.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.geeks.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: