Hírek - IKT hírek röviden

Virtuális moziterem teszt - Sony HMZ-T3W

A játékosok és a filmrajongók vezetékek nélkül, HD-minőségben élvezhetik kedvenc tartalmaikat a Sony IFA-n bemutatott HMZ-T3W készülékével.

A valósághű élményt a 20 méteres távolságban levő 19 méter széles filmvászonnak megfelelő virtuális képernyő garantálja, így minden képkocka olyan valósághűvé válik, mintha a néző a moziban vagy egyenesen a jelenet helyszínén ülne.

Virtuális moziterem teszt - Sony HMZ-T3W

Az órákon át megszakítás nélküli filmnézést és játékot a hosszú üzemidőt biztosító akkumulátor biztosítja, mely okostelefonról és tabletről akár használat közben is feltölthető egy MHL mobil multimédiás csatlakozóval. A kényelmes viseletet az állítható fejpánt és homloktámasz segíti, a zavartalan kikapcsolódást pedig a képernyőlencsék személyre szabható beállításai teszik lehetővé.

Az új WirelessHD technológiának köszönhetően a HMZ-T3W készüléken a tömörítetlen HD videók bárhol a szobán belül elhanyagolható késleltetéssel és kristálytiszta digitális hangzással nézhetők. A 7.1 csatornás, izgalmas virtuális hangzás új dimenziót nyit a valósághű filmek és játékok világában.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: