Hírek - IKT hírek röviden

Egy különleges kiegészítő: HTC Mini+ teszt

A HTC Mini+ nem egy okostelefon, és még véletlenül sem a nemrégiben érkezett One mini továbbfejlesztett utódmodellje, hanem egy mindenképpen egyedi okostelefonos kiegészítő.

Az újdonság alapvetően úgy néz ki, mint egy televíziós távirányító, vagy egy régebbi okostelefon, szolgáltatási köre pedig igencsak szerteágazó.

Egy különleges kiegészítő: HTC Mini+ teszt

A 118,7x39,8x7,15 milliméter méretű készülék Bluetooth kapcsolata révén minden további nélkül fogadhatunk bejövő hívásokat, olvashatunk SMS-eket, vagy akár a televíziós készülékünket is távirányíthatjuk. Ezenkívül prezentációs segédeszközként, illetve lézerpointerként is remek szolgálatot tehet a kicsike.

A felső szekciót egy 1,5 colos képátlóval rendelkező, szürkeárnyalatos OLED kijelző uralja, mely 128x128 képpontot vonultat fel. Említést érdemel továbbá a Bluetooth 2.1 támogatás, az NFC-chip, a 320 mAh kapacitású integrált akkumulátor, a 9 órás beszélgetési idő, illetve a 95 órás készenlét.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: