Hírek - IKT hírek röviden

A Galaxy Note 3 és a Gear okosóra ára

Együtt konkrétan egy vagyonba kerülnek az eszközök.

Ugyan a felső kategóriás telefonokat még a tehetősek is ritkán veszik kártyafüggetlenül, ám a meglévő előfizetésükkel nagyon elégedettek, vagy az elkötelezettségeket nehezen tolerálók számára a Samsung is elérhetővé teszi teljes áron az összes készülékét.

A vállalat új tepsimobilja és okosórája Európában szeptember 25-én válik elérhetővé, most pedig a gyártó brit kirendeltségének köszönhetően megkaptuk a Vén Kontinensen érvényes árakat is: a telefon 649 fontba, az okosóra 299 fontba, míg a kettő egy csomagban 848 fontba fog kerülni. Átszámítva ilyen sorrendben 231 / 106 / 302 ezer forintokról van szó van szó. Természetesen ezek az induló árak, különösen karácsony tájékán vélhetően jelentős akciókra lehet számítani. Kapcsolódó hír, hogy a Samsung állítólagos várakozásai szerint 10-ből 2-3 Galaxy Note 3 vásárlók fogja megvenni az okosórát is.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: