Hírek - IKT hírek röviden

Miből él az Instagram?

A 2010 októberében, tehát közel három esztendeje útjára indított Instagram az egyik olyan alkalmazás, melynek kis ikonja a legtöbb okostelefon kijelzőjén ott figyel.

Az Instagram először idén januárban nyilatkozott azzal kapcsolatban, hogy pontosan mennyien is használják a fotómegosztó szolgáltatást - ekkor mintegy 90 millió aktív felhasználója volt a rendszernek és naponta 40 millió új fotót posztoltak benne a userek.

Miből él az Instagram?

Aztán február végén már arról szóltak a híradások, hogy a felhasználói tábor átlépte a mágikus 100 milliós határt, most pedig arról számolt be az Instagram, hogy jelenleg világszerte már több mint 150 millióan használják a platformot. Magyarul az Instagramnak alig hat hónapnyi időre volt szüksége ahhoz, hogy 50 százalékkal, vagyis ez esetben 50 millióval növelje felhasználóinak számát.

A Facebook által tavaly áprilisban mintegy 1 milliárd dolláros összegért felvásárolt Instagram tehát nagyon pörög, és a vezetői szépen lassan pénzt is szeretnének látni a projektből. Az Instagramon jelenleg még nincsenek hirdetések, azonban jövőre véget fog érni a reklámmentesség.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: