Hírek - IKT hírek röviden

Sony vízálló akciókamera: Action Cam HDR-AS30V

A Sony bejelentette legújabb akciókameráját: a keresztségben Action Cam HDR-AS30V nevet kapott újdonság a gyártó szerint minden korábbinál jobb képminőséget biztosít a bringások, motorosok, síelők és egyéb extrém sportolók számára.

Az újdonság "lelke" egy hátsó megvilágítású Exmor R CMOS képérzékelő, melynek révén maximum 11,9 megapixeles felbontású állóképek, illetve Full HD felbontású (30/60 fps) videófelvételek készíthetők.

Sony vízálló akciókamera: Action Cam HDR-AS30V

A készülékhez alapáron jár a kiváló víz- és ütésállóságot biztosító átlátszó tok, mely az elődjénél 35 százalékkal könnyebb és 25 százalékkal kisebb. A remek képminőségre többek közt a nagylátószögű Carl Zeiss Vario-Tessar objektív és a SteadyShot képstabilizálás jelent garanciát - a felvételeket Memory Stick Micro, illetve microSD memóriakártyákra menti a masina.

A többek közt Wi-Fi adatátvitellel, NFC technológiával és távirányító funkcióval is rendelkező újdonság révén maximum 120 fps sebességű felvételek készíthetők, igaz ilyenkor a felbontás csak 1280x720 pixel. A Sony Action Cam HDR-AS30V szeptember végétől lesz kapható, még pedig 299 dolláros, vagyis átszámítva mintegy 70 ezer forintos áron.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: