Számítógépek - Laptop és PC

Már kapható a Nexus 7 - de mennyiért?

Emlékezetes, hogy az első Nexus 7-ről tavaly júniusban hullott le a lepel, melynek idén július végén mutatkozott be a második generációs kiadása.

Ebből az újgenerációs tabletből jelenleg a 32 GB flashmemóriával szerelt és LTE adatátvitelre is képes változat a csúcsmodell, melynek már jó ideje fel kellett volna bukkannia a kereskedelmi forgalomban, erre azonban végülis csak most került sor.

Már kapható a Nexus 7 - de mennyiért?

A Google Play Store-ban és a T-Mobile kereskedésekben az Egyesült Államokban 349 dollárt, vagyis átszámítva mintegy 82 ezer forintot kérnek el a készülékért. Az újdonság előlapját egy változatlanul 7 colos képátlóval rendelkező IPS érintőkijelző uralja, melynek azonban már nem 1280x800, hanem 1920x1080 pixel a felbontása, ily módon pedig a pixelsűrűség 216 ppi-ről 320 ppi-re nőtt.

A megfelelő számítási teljesítményről egy Snapdragon S4 Pro chipkészlet gondoskodik, melynek részét képezi egyrészt négy darab 1,5 GHz-es Krait processzor, másrészt pedig egy Adreno 320-as grafikusgyorsító. A RAM 2 GB kapacitású, a flashmemória pedig kiviteltől függően 16/32 GB-os - microSD memóriakártyás bővítési lehetőség nincs.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: