Hírek - IKT hírek röviden

Ingyenes, online nyelvvizsga felkészítő tanfolyam és feladatok

Nyelvvizsgára, érettségire, egyetemi-főiskolai vizsgára vagy KRESZ-vizsgára készültök?

Ma olyan online kurzusokat és teszteket ajánlunk nektek, amelyekért egy fillért sem kell fizetnetek.

Ingyenes, online nyelvvizsga felkészítő tanfolyam és feladatok

Ha szeretnétek nyelvvizsgázni angolból vagy németből, de a családi büdzsé nem engedi, hogy befizessetek egy tanfolyamot valamelyik nyelviskolában, próbáljátok ki az Euroexam ingyenes, online vizsgafelkészítő tanfolyamait - elsősorban azoknak érdemes regisztrálni, akik ezt a nyelvvizsgatípust választják (az Euroexam nyelvvizsgáról itt olvashatjátok összefoglalónkat, nyelvvizsgás sorozatunkat pedig itt találjátok). Az online kurzusok - jelenleg angolból B2 és C1, németből B2 szint közül választhattok - szintfelmérővel kezdődnek, így megtudhatjátok, megfelelő online tanfolyamot választottatok-e. Két típus közül választhattok: a négyhetes expressz tanfolyamok a nyelvvizsga előtti ismétlésben, valamint a feladattípusok megismerésében segítenek, az alaptanfolyamok pedig azok számára készültek, akiknek több idejük van a felkészülésre.

Szívesen tesztelnétek a szókincseteket? Az internetpolyglot com-on először az anyanyelveteket és a tanult nyelvet kell megadnotok, majd nyolc-nyolc szót, illetve a fordításukat kell összepárosítanotok.

Tovább a teljes cikkhez >>> eduline.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: