Hírek - IKT hírek röviden

3D átlátszó TV szemüveg nélkül

A Haier mellett a Hisense a másik olyan kínai gyártó, amely saját név alatt igyekszik felvenni a versenyt a piacot eddig diktáló japán és koreai gyártókkal.

A cég standja ugyan nem mérhető a nagy cégekéhez, de a kiállított termékek azt más simán elérik, hogy ne menjünk el mellettük szó nélkül.

3D átlátszó TV szemüveg nélkül

A Hisense saját terepe nyilván Kína, így érthető, hogy a vállalat Európában egyelőre nem állít ki akkora erővel; a legtöbb termékből vagy technológiából például csak egy-egy bemutató darabot láttunk. A standra belépve hang- illetve mozgásérzékelésen alapuló vezérlés és okostávirányító demó zajlott, legalábbis elvileg, mert épp ráérő demonstrátor nem volt a készülékek mellett.

Várakozás helyett inkább továbbléptünk. Az NFC-vel mobilhoz párosítható TV után kiállított átlátszó 3D-s tévé előtt viszont már megálltunk, mert ilyet azért nem látni minden sarkon.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.geeks.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: