IKT műhely - IKT az osztályomban

Ingyenes segítség az órai anyagok összeállításához
Amikor egy órára készülünk mindig problémát jelenthet a kreatív, dekoratív forma kialakítása, hisz nem csak a tartalomra, a külsőségekre is oda kell figyelnünk, hogy a tanulóinkat ezzel is az igényességhez szoktassuk. Hogy ez mégse rabolja el az időnk nagy részét, egy olyan oldalt ajánlunk, ahol mások ötleteit is felhasználhatjuk, de gyarapíthatjuk a meglévőket saját alkotásainkkal is.
 
Az már eddig is köztudott volt, hogy a Mouse Mischief csapat oldalán megközelítőleg 25 PowerPoint sablon érhető el, melyeket ők készítettek, és együttműködnek a Mouse Mischief beépülővel, amivel kérdéseket, rajzos feladatokat illeszthetünk be a diáinkra. Ezeknek a sablonoknak jelenleg az Office.com template szekciója ad otthont. Az óratervek elkészítésénél, vagy bármilyen segédanyag előkészítésénél egy fontos szempont a költség, ezek a sablonok ingyen érhetőek el.

Ingyenes segítség az órai anyagok összeállításáhozA készítők hatalmas figyelmet fordítanak arra is, hogy bíztassák a Mouse Mischief felhasználói közösségét újabb sablonok elkészítésére, és megosztására az Office.com-n. Nem olyan köztudott, de az Office.com mindenkinek lehetőséget ad arra, hogy szabadon megoszthassa a saját készítésű anyagait. A legjobb, hogy bárki előtt nyitott az út, hogy jelentős szerepet játsszon a Mouse Mischief közösség építésében és ötleteivel másokat segítsen.

A készítők szándéka a Mouse Mischief megalkotásával már kezdetektől is az volt és az is maradt, hogy olyan, tanárokból álló, közösséget hozzanak létre, aminek tagjai együttműködhetnek, hogy egymás után készüljenek a hasznosabbnál hasznosabb oktatási segédletek. Az ingyenes sablonokkal az Office.com-n az a szándékuk, hogy a leendő és a meglévő tagokat inspirálják új tartalmak elkészítésére. 
 
Az eredeti cikk itt olvasható >>> itn.hu

***

Kapcsolódó cikkek:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: