Hírek - IKT hírek röviden

Dynamic Keyboard - pontosabb és gyorsabb gépelő szoftver a láthatáron

Gyors és precíz gépeléssel kecsegtet az androidos Dynamic Keyboard.

Az utóbbi években az okostelefonok és táblagépek elsősorban a tartalomfogyasztók számára kecsegtettek valódi előnyökkel, hiszen a virtuális billentyűzetük többnyire csak rövid üzenetek bepötyögésére alkalmas, alacsony kijelzőátló esetén ráadásul még ez is rendkívül körülményes lehet.

Az utóbbi években több érdekes megoldás is született a problémára, a talán legtöbbek által ismert és használt a Swype. Szerencsére akik ezt sem tartják megfelelőnek, azok szeptember 14-től kezdve kipróbálhatják az androidos Dynamic Keyboardot, bár sajnos az erősen prediktív szövegbevitelre épülő szoftver a megjelenésekor elvileg nem fogja támogatni a magyar nyelvet, így kérdéses a hazai használhatósága.

A kiválóan testre szabható Dynamic Keyboard érdekessége, hogy gépelés közben nagy méretűvé válnak a következőként valószínűleg leütni kívánt karakterek, ezzel jó esetben alaposan megkönnyítve a felhasználó dolgát.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: