Hírek - IKT hírek röviden

Távozott Mátrai Gábor az NMHH-tól

A hatóság közleményben jelentette be, hogy a mai nappal közös megegyezéssel megszűnt Mátrai Gábor hírközlési elnökhelyettesi megbízatása a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH).

Karas Monika az NMHH, valamint a Médiatanács elnöke megköszönte Mátrai Gábornak a magyar hírközlési szektor fejlesztése érdekében végzett államigazgatási munkáját, és további szakmai pályájához sok sikert kívánt.

A Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóságnál (NMHH) 2010. augusztus 11-től töltöttem be megtisztelő megbízatásomat a hatóság alapító elnöke, Szalai Annamária felkérésére. A felkérésnek örömmel mondtam igent, különös tekintettel arra, hogy Szalai Annamáriával már a hatóság megalakulása előtt is kiváló szakmai és emberi kapcsolatban voltunk.

Az NMHH hírközlési elnökhelyetteseként legfontosabb feladatomnak a magyar digitális gazdaság fejlődését szolgáló legoptimálisabb feltételek megteremtését tartottam. Ezek közé tartozott az országos digitális átállás megszervezése és a folyamat pályára állítása, az állami frekvenciavagyon felelős hasznosításának új alapokra helyezése, valamint az internetbiztonság növelése.

Tovább a teljes cikkhez >>> itcafe.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: