Hírek - IKT hírek röviden

Kaspersky biztonsági megoldás több eszközre egy aktiváló kóddal

A Kaspersky Lab legújabb, Kaspersky Internet Security  –  Multi-Device 2014 biztonségi szoftvere a világ leggyakrabban használt eszközeihez nyújt védelmet.

Így nem csak a Windows gépeket védi meg a támadásoktól, hanem az  Android készülékeket és Mac gépeket is.

A B2B International B2C Global Brand Tracker 2013 áprilisi felmérése szerint egy háztartásban átlagosan 4,5 internet kapcsolattal működő eszköz található. A felhasználó kat nem szabad arra kényszeríteni, hogy órákat tölts enek kutatással, beszerzéssel és telepítéssel, hogy minden készül éküket biztonságban tudj ák .

A Kaspersky Internet Security – Multi-Device 2014 legmodernebb technológiájának köszönhetően megkíméli a felhasználót a felesleges munkafolyamatoktól, hiszen egy aktiváló kóddal több eszközre egyszerűen és könnyen telepítheti a programot. Egy termék vásárlásával az egész család védelmét biztonságban tudhatja, az egyszerű telepít ésnek köszönhetően ” - mondta Alexander Erofeev, a Kaspersky Lab marketingért felelős vezérigazgató-helyettese.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: