Hírek - IKT hírek röviden

Tanulás a világ legjobb egyetemein - ingyen

Diplomát nem kaptok, de tanulmányaitokat kiegészíthetitek a világ legjobb egyetemei által meghirdetett ingyenes, online kurzusainak elvégzésével.

A Yale, a Stanford vagy akár a világhírű Massachusetts Institute of Technology professzorainak előadásai közül is válogathattok, és a tudásotokat is tesztelhetitek.

Íme, a mi kedvenceink. Huszonnyolc intézmény, köztük a Harvard, a Massachuttes Institute of Technology, a Berkeley, a Cornell, a torontói és a bostoni egyetem, az ausztráliai állami egyetem, a hongkongi egyetem, a Technische Universität München és az École Polytechnique Fédérale de Lausanne professzorainak online kurzusain vehettek részt az edX nevű virtuális platformon.

Az oldalon természettudományi, gazdasági, üzleti, műszaki, bölcsészettudományi, jogi, orvosi és társadalomtudományi kurzusok közül válogathattok - ha elvégzitek valamelyiket, "mesterigazolást" kaptok. A 60 millió dolláros programot a Harvard és az MIT indította 2012-ben, már az első kurzusokra is majdnem annyian jelentkeztek, ahányan megalapítása óta az MIT-re jártak.

Tovább a teljes cikkhez >>> eduline.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: