IKT műhely - Netbiztonság

Deep Security biztonsági platform virtuális adatközpontoknak

A virtualizáció biztonságának megteremtése is sokszereplős feladat.

A védelmi technológiák kifejlesztéséhez ugyanis nagy szükség van arra, hogy az adott virtualizációs megoldás fejlesztője hatékonyan együttműködjön olyan vállalatokkal, amelyek a biztonsági eszközök kialakítása terén otthonosan mozognak.

Deep Security biztonsági platform virtuális adatközpontoknak

Jó példa erre a Trend Micro és a VMware, amelyek ugyan eddig is jó partneri viszonyt ápoltak a védelmi technológiák fejlesztése során, azonban a napokban a kapcsolataikat még szorosabbra fűzték azáltal, hogy előtérbe helyezték a hálózatvirtualizáció biztonsági szempontból történő megerősítését. A Trend Micro és a VMware közötti megállapodás értelmében a jövőben a biztonsági cég Deep Security platformja a lehető legnagyobb fokú integrációt fogja biztosítani a VMware NSX irányába.

A két vállalat elképzelése szerint ezáltal az ügyfelek a biztonsági intézkedéseket még inkább automatizálhatják a virtuális adatközpontjaikon belül. A Deep Security egy meglehetősen átfogó platform, amely olyan összetevőket foglal magában, amik az antivírusokra, a tűzfalas védelemre, a behatolásmegelőzésre, az integritásmonitorozásra és a naplózásra is kiterjednek.

Tovább a teljes cikkhez >>> biztonsagportal.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: