Hírek - IKT hírek röviden

iOS 7 teszt első kézből

Az Apple tegnap esti eseménye után elérhetővé vált a fejlesztők számára a Golden Master változat, mi pedig megnéztük, milyen jelentősebb változásokat kell elviselnie azoknak, akik szeptember 18-án frissíteni kívánják eszközüket.

Igazából ami azt illeti, nem kell szeptember 18-ig várni: aki nagyon kíváncsi, itt megtalálja útmutatónkat, mely alapján már akár ma használatba veheti az új rendszert.

Aki nem akar trükközni, alább megtekintheti a legérdekesebb és legfontosabb változtatásokat. A frissítés telepítése és az alapvető beállítások elvégzése után mindenkit a Lock Screen fogad, ami jelentősen átalakult, a változások szembetűnőek.

A Control Center egy vadonatúj dolog, bárhonnan elérhető a fent említett módon. Bekapcsolhatjuk a Repülőgép üzemmódot, a Wi-Fi-t, a Bluetooth-t, a Do Not Disturböt és fixálhatjuk a képernyő orientációját.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: