Hírek - IKT hírek röviden

Mit tilos és mit nem?

Tilos lenne a jövőben az internetes tartalmak letiltása és korlátozása, az internetes előfizetés árától és sebességétől függetlenül.

Összehangolják a frekvenciakiosztást, erősítik a fogyasztói jogokat, eltörlik a roamingdíjakat.

Az Európai Bizottság a mai napon elfogadta a távközlési piaci reform 26 éves történetének legambíciózusabb jogszabálytervezetét. A Bizottság elnöke, Jose Manuel Barroso által bejelentett "Behálózott kontinens" elnevezésű jogalkotási csomag - ha elfogadásra kerül - a fogyasztóknak csökkenő terheket, a vállalkozásoknak egyszerűbb adminisztrációt jelent, és számos új jogot biztosít felhasználóknak és szolgáltatóknak egyaránt.

Európa stratégiai érdekei és gazdasági fejlődése szempontjából egyaránt lényeges, hogy jelentős előrelépés történjen az egységes európai távközlési piac irányába. Ez érdeke mind a távközlési ágazatnak, mind a polgároknak, akik szenvednek az internethez és a mobilszolgáltatásokhoz való teljes körű és méltányos hozzáférés hiányától." - mondta José Manuel Barroso.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.sg.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi GáborHozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: