Hírek - IKT hírek röviden

Éllethosszig tartó jótállás switchekre és a vezeték nélküli eszközökre

A gondos tervezésre, csúcstechnológiájú gyártásra és a szigorú minőségbiztosításra alapozva a  switchekre már egy ideje élethosszig tartó garanciát vállal a ZyXEL, amely most a vezeték nélküli eszközeire is kiterjeszti ezt a konstrukciót.

Az élethosszig tartó jótállás valamennyi switchre, az összes BWLAN kontrollerre, egyes Access Pointokra, ventilátorokra, és az üzleti termékek széles skálájára is vonatkozik.

Éllethosszig tartó jótállás switchekre és a vezeték nélküli eszközökre

Ez a garancia elsősorban a ZyXEL vezeték nélküli eszközeire érvényes, beleértve a legnépszerűbb NWA1100-at és a NWA3000-es Acces Pointokat is” – mondta el Treso Tamás, a ZyXEL Magyarország regionális értékesítési menedzsere. Az élettartam-garanciát sokan "örök" garanciaként értelmezik, ám ez egyáltalán nem ezt jelenti. A fogalmat elsőként a Kingston memóriák kapcsán ismerhették meg a magyarországi fogyasztók, és valójában azt fedi, hogy a gyártó egészen addig cserél egy memóriamodult, ameddig ezt valamelyik raktárából meg tudja oldani. Eltérő gyártók eltérő módon értelmezik az élettartam-garancia vagy élethosszig tartó garancia kérdését, ezért ezekben az esetekben mindig az adott gyártó gyakorlata a releváns.

A HWSW érdeklődésére a ZyXEL hazai képviseletnél elárulták, a termékeik esetében a "korlátozott, teljes élettartamú garancia szerint egy termék életciklusa akkor kezdődik, amikor az Európai Unión belül elérhetővé teszik a fogyasztók számára és addig tart, amíg az életciklus végét bejelentő nyilatkozatot közzé nem teszik a ZyXEL helyi weboldalán. Az életciklus végét jelző bejelentés után az üzleti termékeket még további öt éven keresztül igénybe vehető technikai támogatás a ZyXEL Szolgáltatóközpontokban." Vagyis az élettartam-garancia a gyártói "end of life" nyilatkozat közzétételétől számított 5 évig tart.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.hwsw.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: