Számítógépek - Számítógép kiegészítők

Két lézer van a Gigabyte egérben

A Gigabyte még ebben a hónapban útjára indítja az Aivia Uranium nevű egeret, melyet a cég a játékosok igényeit figyelembe véve fejlesztett ki. Az újdonság az ergonómikus kialakítás mellett szép dizájnt is kapott, de a fő erőssége a funkcionalitásban rejlik.

Két lézer van a Gigabyte egérben

A vezeték nélkül egér 2,4 GHz-es frekvencián kommunikál az úgynevezett GHOST Macro Stationnel, melyet USB porton keresztül kell csatlakoztatni a számítógéphez. Ebben a vezérlőegységből kivezethető egy töltőkábel, melyet menet közben bármikor rá lehet csatlakoztatni az egérre, így ha az akkumulátor lemerülőben van, akkor sem kell megszakítani a játékot.

Egy töltéssel egyébként 50 óráig is bírja a két AA elemmel dolgozó egér, tehát olyan sűrűn nem kell majd használni ezt a funkciót. Az elemekkel együtt 170 grammot nyomó egér alján egy Twin-eye nevű lézeres szenzor található, mely maximum 5600 dpi-s felbontással dolgozhat, de a Gigabyte szerint a speciális szoftver miatt ez 6500 dpi-nek érződik.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: