Hírek - IKT hírek röviden

Játék rögzítése konzolról: a Game Capture HD II-vel újított az AverMedia

Az AVerMedia bejelentette a Game Capture HD II nevű termékét, mely a Game Capture HD utódjának számít, még több funkciót kínálva, miközben a sikert jelentő alapok változatlanok.

A Game Capture termékcsalád talán nem mindenkinek ismert, de alapvető célja, hogy a konzolon futó tartalmakat PC nélkül rögzítse, és ehhez csak egy belső vagy egy külső merevlemez kell.

Játék rögzítése konzolról: a Game Capture HD II-vel újított az AverMedia

Előbbi esetben 2,5 colos, SATA interfészre köthető megoldásra van szükség, míg az utóbbiban USB 2.0-s vagy 3.0-s HDD kell. A Game Capture HD II az elődhöz hasonlóan támogatja a Nintendo Wii U, a Microsoft Xbox 360 és a Sony PlayStation 3 konzolt.

Előbbi két rendszerről HDMI-n keresztül is megoldható a felvétel, de a PlayStation 3 esetében csak a komponens interfész jöhet szóba. Ez annak köszönhető, hogy a Sony védi a HDMI kimenetét, így az nem ad képet a tévén, ha a direkt csatlakozást nem érzékeli. Mivel a Game Capture termékcsalád hardverei pont a tévé és a konzol közé ékelődnek be, így védett HDMI-n keresztül nem használhatók.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: