Hírek - IKT hírek röviden

Mit fog tudni a Lumia 1520 tepsifon?

A hathüvelykes, 1080p felbontású kijelzővel szerelt, phablet a kiszivárgott információk szerint gusztusos polikarbonát borítást és egy 5, illetve egy 16 megapixeles kamerát kapott.

A Nokia hivatalosan egyelőre nem jelentette be, mikor fogja bemutatni legújabb Windows-telefonját, a Lumia 1520-at, de a The Verge szerint valószínűnek tűnik, hogy a rég várt rolloutra szeptember 26-án, a cég 10,1 hüvelykes, Windows RT-t futtató „Sirius” tabletjének bemutatásával egy időben kerül majd sor.

A lap spekulációját az Eveleaks értesülései is megerősítik, amelyek szerint a gyártó még ebben a hónapban bemutatja az új készüléket. A Lumia 1520-ról rengeteg információ szivárgott ki az elmúlt hónapokban.

A hírek szerint a phablet hathüvelykes, 1080p felbontású kijelzőt, polikarbonát borítást és 5 megapixeles előlapi, illetve egy 16 megapixeles kamerát kapott. A készülék a Microsoft Windows Phone 8 operációs rendszerének legújabb változatával érkezik: a szoftver a képernyő elforgatásának tiltása mellett az 1080p-s felbontást is támogatja és egy vadonatúj, kifejezetten az úrvezetőknek szánt profil, a „Driving Mode” is került bele.

Tovább a teljes cikkhez >>> pcworld.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: