Közösség - Események

Médiakonferencia Balatonalmádiban

Szeptember 25. és 27. között kerül megrendezésre a Nemzetközi Gyermekmentő Szolgálat (NGYSZ) és a Nemzeti Média- és Hírközlési Hatóság (NMHH) közös szervezésében a VII. Nemzetközi Médiakonferencia Balatonalmádiban.

A konferencia lehetőséget ad a szakembereknek arra, hogy megvitassák, hogyan befolyásolják az elektronikus és a nyomtatott médiumok, a számítógépes játékok, valamint a okostelefonok a gyermekek és fiatalok fejlődését.

A VII. Nemzetközi Médiakonferenciára szeptember 25. és 27. (szerda-péntek) között kerül sor Balatonalmádiban. A korábbi hagyománynak megfelelően a konferencia a gyermekek, illetve a fiatalok és a média kapcsolatának számos területét érinteni fogja, mind a lineáris, mind a nem-lineáris tartalmakat illetően.

A gyors változások a médiahasználati szokások és a médiatartalmak terén nehéz feladat elé állítják a problématerület kutatóit és elemzőit. Ezért a konferencia kiemelt célja minél több friss kutatási eredménnyel rendelkező előadót meghívni, egyúttal erősíteni a kérdéskör interdiszciplináris megközelítését.

Tovább a teljes cikkhez >>> hirek.prim.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: