Hírek - IKT hírek röviden

Dizájner verseny egérre, billentyűre és headsetre

A Cooler Master bejelentette, hogy a személyre szabhatóság szempontjából kiemelkedő CM Storm AL sorozatú MECH billentyűzet, Pulse-R headset és Reaper egér egy nyereményjáték során még egyedibb külsőt kaphat.

A potenciális nevezők ugyanis bármilyen dizájnt rászerkeszthetnek a termékek alumíniumfelületére, de csakis ide.

Dizájner verseny egérre, billentyűre és headsetre

A rendkívül ötletes versenyhez a cég minden segítséget megad, így a tervezéshez szükséges csomagot az alábbi oldalról lehet letölteni. Ez tartalmaz egy alapvető leírást a teendőkről, illetve azt az állományt, amit a Photoshop, vagy más hasonló programokon belül szerkeszteni kell. A rétegek szépen ki vannak alakítva, így minimális tudással sem lesz nehéz a munka.

A kinézet kialakításában minden megengedett (természetesen a jó ízlés határain belül). A legfontosabb az egyediség szem előtt tartása, mert a figyelemfelkeltő dizájnoknak nagyobb esélye van nyerni. Az elkészült fájlt JPG formátumban kell elmenteni, és egy „Your Design” könyvtárba kell bemásolni. Ezt betömörítve el kell küldeni az állományt az alábbi e-mailre.

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: