Hírek - IKT hírek röviden

Egyetemek és főiskolák már  elérhetik a Windows 8.1-et

Néhány hete adtunk róla hírt, hogy a Windows 8.1 RTM (release to manufacturing) szintre lépett, vagyis elkészült az a verzió, amit a Microsoft OEM partnerei, a nagy hardvergyártó cégek megkapnak, hogy tesztelhessék és előtelepíthessék azokra a termékeikre, melyek a Windows 8.1 hivatalos startjakor, október 17-én a boltokba kerülnek.

 

Egyetemek és főiskolák már  elérhetik a Windows 8.1-et

A korábbi gyakorlattal ellentétbe az IT szakemberek számára elérhető TechNet és a fejlesztők számára elérhető MSDN rendszerbe sem került be az új Windows verzió, így ez a két fontos csoport nem kapta meg az előzetes tesztelés lehetőségét, ami bizony komoly felháborodást eredményezett a szakmai fórumokon. A Microsoft szerencsére hamar reagált a kialakult helyzetre, szeptember 8-án a Windows 8.1 RTM a Windows Server 2012 R2 RTM és a Visual Studio 2013 RC társaságában elérhetővé vált a TechNet és az MSDN felhasználók számára.

A döntés helyességét kiválóan alátámasztja az a tény, hogy a múlt héten zajló IDF-en Tami Reller, a Windows üzletág vezetője, büszkén jelenthette be, hogy az Windows 8.1-et több mint kétmilliószor töltötték le (kevesebb mint egy hét alatt). És ezzel még nincs vége a Windows 8.1 hivatalos start előtti terjesztésének!

Tovább a teljes cikkhez >>> prohardver.hu

<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: