Hírek - IKT hírek röviden

Drótok nélküli tökéletes hangzás - ez az új Sony Walkman

A Sony legújabb Walkman médialejátszói természetesen már réges-rég nem kazettákat "esznek", hanem digitális zenéket.

Ilyen néven az okostelefonok előtti időkben okostelefonok is megjelentek, most viszont az új WH sorozat újra "csak" zenelejátszó, de annak remek.

A hangminőség ráadásul csak egy része az új Sony Walkman WH sorozatnak, a kialakítást ugyanis teljesen vezeték nélkülivé varázsolták: a lejátszók tulajdonképpen "beköltöztek" a fejhallgatókba, hogy "dróttalan utakon" hallgathassunk zenét. Az NWZ- WH505 és NWZ-WH303 modellek egyszerre mp3-lejátszók, fejhallgatók és hangszórók, így bármilyen körülmények között tökéletesen hallgathatók a kedvenc zeneszámok.

A nagyteljesítményű fejhallgató tiszta hangzást, a vezeték nélküli kialakítás egyszerű és könnyed kikapcsolódást biztosít útközben vagy sportolás mellett egyaránt. Zenei stílusoktól függően dinamikus, mély basszus vagy éppen tiszta, magas vokál hangzásmódok választhatók a még tökéletesebb hangzás érdekében.

Tovább a teljes cikkhez >>> www.technet.hu
<<< Szóljon hozzá a cikkhez! Ha hasznosnak találja lájkolja, twittelje! Kollégái, ismerősei így könnyebben rátalálnak és szívesen olvassák ezt a cikket. <<< egy kattintást megér!

***

Kapcsolódó anyagok:

Keresés a portálon


Főszerkesztő +Tarnavölgyi Gábor

 


 

Hozzászólás

Név:
E-mail cím:
Weblap:
Tárgy:
Hozzászólás: